Diamant Sprinklertechniek bv
Professionele kwaliteit en service
www.sprinklertechnology.nl
Tel: 010 7505351


Diamant Sprinklertechniek bv, is een bedrijf die gericht is op prefab, service, onderhoud en monteren van sprinklerinstallaties.
Flexibiliteit

Wij denken met u mee!

Diamant Sprinklertechniek bv staat voor u 24/7 klaar voor montage, onderhoud, service en prefab. Wij hebben een ruim gesorteerde magazijn. Deze unieke service maakt u zorg minder bijv. bij spoedwerkzaamheden of op projecten kunnen wij ook materiaal meenemen zodat er geen verloren uren ontstaan. Onze werkplaats is ook gericht voor vooraf prefabiceren van klein schalig prefab. Voor groot schalige prefab willen wij in de toekomst ook laten verzorgen. Hier zijn wij druk mee bezig zodat wij als één loket voor al uw diensten kunnen betekenen.
Aanbevolen

Uw partner!

In de klanttevredenheidsonderzoek scoren wij traditiegetrouw zeer hoog. In de afgelopen jaren zijn wij meerdere malen door onze relaties gekozen tot beste montagepartner van Nederland. Bij Diamant Sprinklertechniek bv is zaken doen namelijk twee-richtingsverkeer. Kijken, luisteren en meedenken met onze opdrachtgevers zijn de succesfactoren van ons ervaren team.
Familiebedrijf

Continuïteit en vertrouwen

Als familiebedrijf zijn wij gedreven door het besef dat service en ondernemerschap de kracht achter onze economie is en zal blijven. Bij ons staat de opdrachtgevers centraal. Wij zijn er immers voor u. Onze filosofie is Niet de grootste, maar wel de beste zakenpartner.
* kwaliteit
* respect
* discipline
* rechtvaardigheid
Dit zijn onze 4 steunpalen waarop ons bedrijf is opgericht. Wij hopen hiermee dat we jarenlang voor onze opdrachtgevers klaar kunnen staan.
In één keer goed

Vakmensen met hart voor uw zaak

Al onze medewerkers zijn vakmensen: gekwalificeerd, gepassioneerd en optimaal opgeleid voor monteren van sprinklerinstallaties. Bovendien is ons bedrijf ISO9001 en VCA* gecertificeerd. Wij gebruiken alleen goedgekeurde machines en gereedschappen. Jaarlijks worden de gereedschappen volgens de NEN3140 gekeurd.
ECABO leerbedrijf Diamant Sprinklertechniek bv is in het kader van de Wet Educatie en beroepsonderwijs (WEB) erkend als leerbedrijf en mag volgens deze wet beroepspraktijkvorming op het gebied van administratie verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs (MBO)

certificaten en diploma's:
- VSI sprinklerdiploma
- International powered acces federation ( IPAF) hoogtewerker certificaat
- Heftruck certificaat
- BMC/SMC certificaat
- Victaulic / viking products certificaat
- Viking products certificaat
- Certificaat voor testen van elektrische en diesel sprinklerpompen.
- Schiphol pas
- brand preventiemedewerker
- bhv
- VCA / VCA VOLL.
- Van Wijk en Boerma certificaat
- Brandbestrijding en OntruimingOnze activiteiten
Tot uw dienst

Monteren en prefabeceren van sprinklerinstallaties

* Nieuwbouw / renovatie
* Industrieël
* Opslag / distributiecentrum
* Schiphol
Bekend met systemen

* Pre-Action systeem
* Deluge systeem
* Nat systeem
* Droog systeem
* Schuim systeem
* Glycol systeem
Extra ondersteuning

* onderhoud aan sprinklersystemen
* Testen van sprinklersystemen
* Assistentie periodieke inspectie
Diversen werkzaamheden

* monteren van droge brandblusleidingen
* monteren van GKW leidingen
* monteren van CV leidingen
* monteren van gasblusleidingen